fbpx

κέφι

(n.) Een intens gevoel van enthousiasme, geluk, energie, passie en emoties. 

Seek what sets your soul on fire

Falling in Honey was het boek dat mij (Athina) leerde over de betekenis van het Griekse woord κέφι. Het is zo’n mooi en krachtig woord.

Het woord kefi heeft geen duidelijke betekenis in het Nederlands. Je zou kunnen zeggen geluk en passie, maar dat doet het woord teniet. Kefi is echt iets wat je zelf moet voelen en dan voel je de betekenis van het woord pas echt. 

Het leven van je kefi staat voor het najagen van je dromen. Seek what sets your soul on fire. Daarbij hoort dat je goed in je vel zit. De juiste voeding en lifestyle draagt daar aan bij. Body, mind en soul het staat allemaal met elkaar in verbinding.

Samen met jou willen we werken aan een leven vol kefi door te kijken naar wat jij nodig hebt op het gebied van voeding en lifestyle.

Onze missie

We streven naar een wereld waarin we voeding en lifestyle veel meer gaan inzetten bij (vage) klachten. Voeding moet je vóór je laten werken.

De gezondheidszorg natuurlijker zien, dat is wat we willen. Meer goede voeding en lief voor jezelf zorgen. We zijn zo makkelijk geworden in de wondermiddeltjes als we ons niet lekker voelen. Een paracetamol na een kater en bij keelpijn gooien we gerust een pakje strepsels per dag naar achteren. 

Zonde! Allemaal onnatuurlijke middelen voor een quick-fix of verdoving van de pijn. En dat terwijl voeding al zo oud is al de weg naar Rome. 

We willen je laten zien wat de juiste voeding voor jou kan betekenen. Lekkerder in je vel zitten. On top of the world zijn en meer leven met κέφι. 

Wij zijn verhuisd voor onze κέφι

Samen zijn we steeds meer bezig met het leven van onze κέφι. Een van de dingen die ons κέφι geeft is het Griekse eiland Karpathos. Al lange tijd droomde we over een lange tijd verblijven op het eiland.

Dit jaar was het eindelijk zover. Begin januari zijn wij naar Karpathos vertrokken voor een paar maanden. 

Dit eiland is ook de plek waar voor ons nieuwe dromen en doelen het meest vorm krijgen. We hebben voor de toekomst alweer zulke mooie ideeën die we willen manifesteren. Avonden brengen we door op onze veranda en kunnen dan uren kletsen over grootse dromen.

Wil je trouwens meer weten over Karpathos? Op The Karpathos guide schrijft Athina over onze avonturen en deelt ze tips om het eiland te ontdekken!

Volg ons op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Zullen we (video)bellen?

Benieuwd wat de juiste voeding voor jou kan betekenen? En hoe wij je kunnen helpen dit toe te passen? Laten we (vrijblijvend) bellen. Telefonisch of middels een videocall. Waar jij je goed bij voelt!

Ja, ik heb een vraag
Hi! Heb je vragen?
Scan de code
Hi! :) Vergeet vooral geen vragen te stellen als je die hebt. We beantwoorden ze graag!