fbpx

The Kefi Lifestyle

Kalimera! Wij zijn Vincent en Athina. Als orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige helpen we jou bij PDS, migraine en/of klachten door voedselovergevoeligheden.  

We gaan voor meer balans, meer energie en minder klachten. 

 

 The Kefi Lifestyle Online orthomoleculair voedingsdeskundige

Voeding en leefstijl is prioriteit nummer #1 bij (vage) klachten.

;

Het helpt je om je klachten te verminderen en meer balans en rust te ervaren.

;

Geniet weer volop van etentjes met vrienden, zonder je druk te maken over vervelende klachten als gevolg van bepaalde producten.

;

Leer jouw lichaam kennen en kom in je kracht te staan.

Klaar met jouw klachten?

En wil je meer rust en energie? Dan is onze gratis checklist food trigger echt wat voor jou!

We zien in de praktijk veel mensen met PDS, migraine of andere (vage) klachten die o.a. komen door bepaalde voedingsmiddelen waar men overgevoelig voor is. Wij noemen dit ook wel food triggers.

Met onze checklist kom jij er achter of jouw klachten hier ook de oorzaak van kunnen zijn. Download nu jouw gratis checklist!

Checklist food triggers - The Kefi Lifestyle

“Don’t ever settle for less!”

Wat is het moment geweest waarop we als mensen hebben gedacht: “Oh die vermoeidheid? dat hoort er gewoon bij en daar moet ik helaas mee leren leven”.

Hiernaast zie je allemaal klachten waar de meeste van ons mee te maken hebben en waarvan ons is aangeleerd dat dit er nu eenmaal bij hoort.

ONZIN. We leven in een moderne tijd waar een quick-fix boven een oplossing op lange termijn staat. Waar medicijnen op #1 staan in plaats van natuurlijke oplossingen zoals voeding, leefstijl, ontspanning en mindset. Waar onze technologie zo snel gaat dat ons lichaam het niet meer aan kan en continue in een stress modus staat.

Waar de voedselindustrie door o.a. technologie steeds minder natuurlijk en ongezonder wordt. En waar welvaartziekten als hart- en vaatziekten, diabetes en kanker wordt veroorzaakt door een verkeerde eet- een leefstijl.

Gelukkig kunnen we met kleine veranderen in ons eet- een leefstijl al zorgen dat vage klachten afnemen, zodat ze niet uitgroeien tot ernstige welvaarziekten. Als voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut weten wij dat (vage) lichamelijke klachten op te lossen zijn. Luister niet naar wat je is aangeleerd: dat je hier maar mee moet dealen. Don’t settle for less! Middels passende voeding en leefstijl kunnen we jou helpen jouw gezondheid een boost te geven!

Herkenbaar?

  • Bij de (huis)arts kwam je helaas niet verder
  • Je hebt verschillende diëten geprobeerd, maar het verbetert niet zoals je had gehoopt
  • Je zit niet lekker in je vel en hebt het gevoel dat je lichaam je in de steek laat
  • Door frustraties, teleurstelling en een gevoel van onmacht heb je regelmatig last van eetbuiten
  • Je hebt het gevoel dat je echt al gezond eet en doet je best, maar toch mis je voor je gevoel iets

Als je nu niets verandert…

  • Blijf je last houden van je klachten
  • Zul je nooit ervaren hoe het voelt om in de juiste flow te leven
  • Behoor je tot de groep mensen die genoegen neemt met minder
  • Word je nooit de persoon die zou kunnen zijn als je durft te veranderen
  • Is de kans groot dat je vage klachten met de tijd in ernstige welvaartziekten veranderen

Hoe we je kunnen helpen

U

Ontdek jouw kracht (1-op-1)

Tijd om écht te investeren in je gezondheid. Binnen onze ‘ontdek jouw kracht’ pakketten gaan we 1-op-1 aan de slag met jouw gezondheidsklachten. We geven je alle handvatten die je nodig hebt om jouw gezondheid naar een hoger niveau te tillen.

We willen dat je weer in je kracht gaat staan. Samen gaan we voor meer energie en minder klachten!

f

Energetische morfologische bloedtest

Kies je voor een 1-op-1 pakket? Dan kun je daar ook een EMB test aan toevoegen. Met een vingerprik krijgen we nóg specifieker inzicht in jouw situatie. Een testuitslag bevat 14 pagina’s over jouw gezondheidssituatie!

E-book hooikoorts

Heb jij last van hooikoorts klachten en wil je daar wat aan veranderen? In ons e-book over hooikoorts vind je alle informatie die je nodig hebt om met jouw klachten aan de slag te gaan.

 

“Ik voel me sinds het begin van het traject veel beter en, ook niet geheel onbelangrijk, ik ben nooit meer ‘hungry’! Want Vincent en Athina leren je ook hoe je bloedsuikerspiegel in elkaar zit en wat je kunt doen om deze stabiel te houden. Ik zou het iedereen aanraden die iets met zijn of haar vage klachten wil doen. Ook als je geen last hebt van buikklachten, maar bijvoorbeeld van hoofdpijn, kunnen ze je goed helpen!”

Ilona

 

“Als ik één woord mag kiezen die ik met jullie wil delen is het “Dankbaar” Dankbaar ben ik voor alle hulp die ik van Vincent en Athina heb gekregen. Ik hoop dat mensen die dit lezen en nog twijfelen denken oké ik ga het gewoon doen.

Geloof mij als ik zeg dat ik nog nooit zoveel rust heb gehad over mijn gezondheid en lichaam. Ik heb niet meer het gevoel dat ik op de pauze knop drukt maar heb na een paar weken al snel op de play knop gedrukt. Op dit moment voel ik meer zelfliefde en rust. Dus naast dat het fysiek erg heeft geholpen ben ik misschien nog meer tevreden over de hulp van mijn mentale.”

Naomi

 

“Het advies is heel professioneel en goed onderbouwd. Bij het lezen leer ik ook gelijk iets bij over hoe mijn lichaam werkt, dat vind ik leuk! Fijne nieuwe inspiratie qua verantwoorde tussendoortjes, broodbeleg, goede eiwitten en gezonde vetten. Er staan hele concrete tips in die ik zeker ga toepassen en die mij weer verder helpen richting een gezonde leefstijl.”

Sam

The Kefi Lifestyle

Kalimera!

Ik (Athina) heb jarenlang last gehad van extreme migraine. We hebben tal van specialisten bezocht en ik kreeg dozen medicijnen en antibiotica om te proberen. Uiteindelijk kon er geen diagnose worden gesteld. De huisarts zei dat ik er maar mee moest leren leven, het zat tussen m’n oren en er was geen oplossing mogelijk.

Wij waren alle quick-fix oplossingen in het reguliere gezondheidszorg zat en daarom bezochten we samen een diëtist / orthomoleculair therapeut. 

Dat opende onze ogen! Met klachten waar de reguliere zorg niets mee kan, hoef je namelijk geen genoegen mee te nemen. Ons lichaam is een prachtig natuurlijk systeem dat we met gezonde voeding en leefstijl kunnen helpen. Kleine stapjes aanpassen in je eet- en leefstijl kan al zoveel verschil maken voor je lichaam en hoe jij je voelt.

Dat was voor ons de reden om The Kefi Lifestyle op te richten: meer energie en minder klachten!

Ben jij klaar voor meer rust, energie

en kefi in jouw leven?

Leef jouw kefi

Wist je dat we onze eigen podcast hebben? Het Griekse woord kefi staat voor een intens gevoel van enthousiasme, geluk en passie. We hopen je met onze podcast te inspireren om jouw kefi te volgen!

In onze podcast bespreken we onderwerpen rondom voeding, leefstijl, mindset en island life.

Abonneer je alvast via een van deze kanalen:

Afbeelding podcast leef jouw kefi

Als je doet wat je altijd deed,

krijg je wat je altijd kreeg.

Volg The Kefi Lifestyle op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Zullen we (video)bellen?

Benieuwd wat de juiste eet- en leefstijl voor jou kan betekenen? En hoe wij als voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut je kunnen helpen dit toe te passen? Laten we (vrijblijvend) bellen. Telefonisch of middels een videocall. Waar jij je goed bij voelt!

Ja, ik heb een vraag
Hi! Heb je vragen?
Scan de code
Hi! :) Vergeet vooral geen vragen te stellen als je die hebt. We beantwoorden ze graag!