fbpx

1-op-1 aan de slag (online)

Ben jij klaar om écht te groeien?

Je  hebt weinig energie, een opgeblazen buik, migraine of andere (vage) klachten. Je wilt er vanaf en ondanks dat je al van alles hebt geprobeerd lukt het niet.

Je gevoel zegt dat je hier geen genoegen mee mag nemen en bent klaar om er aan te werken.

Je weet alleen niet precies hoe en vind het fijn om hieraan te gaan werken met iemand die je kunt vertrouwen.

Ben jij klaar met je klachten en…

 • sta je open om jouw eet- en leefstijl aan te passen?
 • klaar om te groeien, maar heb je een concreet (stappen)plan nodig?
 • ben je ready om de verantwoordelijkheid over je gezondheid te nemen?
Praktijk The Kefi Lifestyle (1)

Herkenbaar?

 • Bij de (huis)arts kwam je helaas niet verder.
 • Je hebt verschillende diëten geprobeerd, maar het verbetert niet zoals je had gehoopt.
 • Je zit niet lekker in je vel en hebt het gevoel dat je lichaam je in de steek laat.
 • Door frustraties, teleurstelling en een gevoel van onmacht heb je regelmatig last van eetbuiten.
 • Je hebt het gevoel dat je echt al gezond eet en doet je best, maar toch mis je voor je gevoel iets.

En wil je dit?

 • Je zoekt balans, maar weet niet waar en hoe te beginnen.
 • Je wilt graag meer energie en lekker in je vel zitten.
 • Je wilt er weer gezond uit zien.
 • Je bent opzoek naar innerlijke rust en mentaal in balans zijn.
 • Je wilt weer met een goed gevoel eten tot je kunnen nemen.
 • Je wilt kunnen genieten van gezellige etentjes met vrienden, zonder continue herinnert te worden aan je klachten en je hierdoor belemmert te voelen.

Als je nu niets veranderd..

Blijf je last hebben van (vage) klachten

Dan zal je nooit ervaren hoe het voelt om in de juiste flow te leven

Behoor je tot de groep mensen die genoegen neemt met minder (en waarom zou je dat doen als er oplossingen zijn?!)

Word je nooit de persoon die zou kunnen zijn als je durft te veranderen

Is de kans groot dat je vage klachten met de tijd in ernstige welvaartziekten veranderen

Dankzij het uitgebreide persoonlijke advies van Athina en Vincent weet ik nu wat ik kan doen om mijn darmflora te herstellen. Wat een verschil merk ik al na twee weken!

 Ik heb aanzienlijk minder last van mijn darmen, de huiduitslag die ik had is verdwenen en ik kan weer genieten van eten zonder daarna een opgeblazen buik te krijgen.

Ik ben helemaal van mijn eetbuien af, voel mij energieker en het gevoel dat ik goed voor mezelf aan het zorgen ben doet mij enorm goed. Ontzettend blij ben ik met de waardevolle adviezen en inzichten die ik heb gekregen! Heel benieuwd hoe ik me over een paar maanden zal voelen, ik kijk er naar uit wat het mij gaat brengen! Wat mij betreft een mega aanrader om de hulp van Athina en Vincent in te schakelen!”

Nicolette

Als ik één woord mag kiezen die ik met jullie wil delen is het “Dankbaar” Dankbaar ben ik voor alle hulp die ik van Vincent en Athina heb gekregen. Ik hoop dat mensen die dit lezen en nog twijfelen denken oké ik ga het gewoon doen.

Geloof mij als ik zeg dat ik nog nooit zoveel rust heb gehad over mijn gezondheid en lichaam. Ik heb niet meer het gevoel dat ik op de pauze knop drukt maar heb na een paar weken al snel op de play knop gedrukt. Op dit moment voel ik meer zelfliefde en rust. Dus naast dat het fysiek erg heeft geholpen ben ik misschien nog meer tevreden over de hulp van mijn mentale.

Naomi

Elke keer als ik een niet te verklaren klacht had, kon ik deze voorleggen bij Vincent en Athina. Zo leerde ik dat goed kauwen minstens zo belangrijk is en dat mijn lichaam veel baat heeft bij 2 glazen water drinken in de ochtend (voor het ontbijt). Wat ik verder heb geleerd is dat het aanpassen van je voedingspatroon niet betekent dat je nooit meer een normale appeltaart kan eten als je op visite bent. Het betekent dat je bewust kiest om gewoon af en toe lekker te genieten en dat je weet wat het met je lichaam doet. Een gevalletje ‘geniet, maar met mate’ dus.

Ik voel me sinds het begin van het traject veel beter en, ook niet geheel onbelangrijk, ik ben nooit meer ‘hungry’! Want Vincent en Athina leren je ook hoe je bloedsuikerspiegel in elkaar zit en wat je kunt doen om deze stabiel te houden. Ik zou het iedereen aanraden die iets met zijn of haar vage klachten wil doen. Ook als je geen last hebt van buikklachten, maar bijvoorbeeld van hoofdpijn, kunnen ze je goed helpen!

Ilona

Sinds een zittend beroep merkte ik dat ik steeds meer last kreeg van mijn spastische darm en heb ik opnieuw moeten uitzoeken hoe mijn voedingspatroon moest gaan inrichten.

Veel producten lokken een reactie uit op mijn darmen wat niet prettig is. Athina en Vincent kwamen met dezelfde conclusie en een helder en duidelijke uitleg hoe ik dit het beste kon aanpakken.

Hun uitleg is beknopt en wat prettig is, is dat je niet meteen voor veel grote veranderingen in 1x staat. Ze geven goed aan waarom je bepaalde producten wel en niet kan kiezen. Een advies op maat met een persoonlijke touch.

Dankjewel voor jullie hulp!

Esther

Pakketten

 

Optioneel bij te boeken

Vervolgconsult – € 54,-

 • Vervolgconsult waarin we jouw progressie, struggles, nieuwe doelen en vragen bespreken.
 • Samenvatting met tips en advies op de mail.
 • Altijd bij te boeken mits je eerder één van bovenstaande pakketten hebt afgenomen.

Even voorstellen!

Hi! Wij zijn Vincent & Athina. Orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige.

Ik (Athina) heb jarenlang last gehad van extreme migraine. We hebben tal van specialisten bezocht en ik kreeg dozen medicijnen en antibiotica om te proberen. Uiteindelijk kon er geen diagnose worden gesteld. De huisarts zei dat ik er maar mee moest leren leven, het zat tussen m’n oren en er was geen oplossing mogelijk.

Wij waren alle quick-fix oplossingen in het reguliere gezondheidszorg zat en daarom bezochten we samen een diëtist / orthomoleculair therapeut. 

Dat opende onze ogen! Met klachten waar de reguliere zorg niets mee kan, hoef je namelijk geen genoegen mee te nemen. Ons lichaam is een prachtig natuurlijk systeem dat we met gezonde voeding en leefstijl kunnen helpen. Kleine stapjes aanpassen in je eet- en leefstijl kan al zoveel verschil maken voor je lichaam en hoe jij je voelt.

Werkwijze

 

=

Intakegesprek

Na het maken van een afspraak ontvang je een vragenlijst om in te vullen. Tijdens het online intakegesprek bespreken we jouw ingevulde vragenlijsten.

We beantwoorden je vragen, kijken waar je tegenaan loopt en je ontvangt direct tips om mee aan de slag te gaan.

Je ontvangt vervolgens binnen 2 dagen een persoonlijk advies op de mail waarmee je aan de slag kunt.

=

Vervolgconsult

Na 4-6 weken plannen we een nieuw gesprek in. We kijken waar staat, je struggles, vragen en nieuwe doelen. Vervolgens ga je aan de slag met nieuwe tips en adviezen.

=

EMB

Heb je gekozen het pakket met EMB test? Tijdens het intakegesprek begeleiden we je dan ook bij het afnemen van de EMB test. Het intakegesprek duurt dan iets langer. Zo’n +/- 60 minuten in totaal.

Tijdens het intakegesprek ontvang je direct tips waar mee je aan de slag kunt.

De uitslag van de EMB test hebben we na 4 weken. We bespreken deze tijdens het vervolgconsult. Ook dit gesprek duurt hierdoor langer. Ons advies op maat ontvang je na het vervolgconsult, waarin we ook de EMB test direct meenemen. 

Praktijk The Kefi Lifestyle (1)

FAQ & goed om te weten 

Onze prijzen

Onze prijzen zijn inclusief voorbereidingstijd, analyse, administratie, uitgewerkt advies en btw. 

Bij een EMB test geldt ook dat het testpakket, laboratorium en verzendkosten zijn inbegrepen. 

EMB afnemen

De EMB test neem je zelf af. Je ontvang van ons de testkit per post. Tijdens het intakegesprek begeleiden we je bij het afnemen van de vingerprik. Ook ontvang je van te voren een instructievideo.

Voel je, je hier niet prettig bij? Je kunt ook naar een prik locatie bij jou in de buurt. Lees hier meer over de EMB test. 

Online gesprekken

Onze consulten vinden plaats via een video call. Dit komt omdat wij een groot deel in Griekenland zitten.

We vinden het daarnaast fijn om online contact te hebben, zodat we je sneller en makkelijker kunnen helpen. Een vraag kun je direct stellen via e-mail en/of Whatsapp.

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt ontvang je t.z.t. een link naar de video call.

Kan ik kiezen met wie ik in gesprek ga?

Ja, je kunt kiezen met wie van ons je aan jouw gezondheid wilt werken. Kies je voor een pakket met EMB test, dan is dit alleen mogelijk bij Vincent. 

Mocht je een afspraak hebben gemaakt bij een van ons, maar vinden wij dat vanwege je klachten je beter bij de ander past dan laten we je dat weten. Uiteraard is de keus dan nog steeds aan jou. Twijfel je? Stuur ons gerust een berichtje!

 

Wordt jullie coaching vergoed door mijn zorgverzekering?

Nee. Onze coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekering. 

Ontvang ik een kant-en-klaar voedingsschema?

Nee. De juiste voeding toepassen is heel persoonlijk. Daar horen geen kant en klare voedingsschema’s en adviezen bij. Iedereen heeft andere klachten, een andere lifestyle en heeft een andere behoefte. We kijken daarom naar wat persoonlijk bij jou aansluit. Daarnaast leren we waarom we bepaalde dingen adviseren aan te passen, zodat je dit altijd zelf erna kan toepassen.

Ben jij klaar voor meer rust, energie

en kefi in jouw leven?

Zullen we (video)bellen?

Benieuwd wat de juiste voeding voor jou kan betekenen? En hoe wij je kunnen helpen dit toe te passen? Laten we (vrijblijvend) bellen. Telefonisch of middels een videocall. Waar jij je goed bij voelt!

Ja, ik heb een vraag
Hi! Heb je vragen?
Scan de code
Hi! :) Vergeet vooral geen vragen te stellen als je die hebt. We beantwoorden ze graag!